CONNECTIVITY AS A SERVICE

 

 

CaaS

Netwerkconnectiviteit

Verbonden zijn met de wereld, met uw klanten, met uw personeel nu thuiswerken gemeengoed is, is tegenwoordig essentieel om succesvol te kunnen ondernemen en serieus genomen te worden. Met de Connectivity as a Service (CaaS) dienst neemt Hallr dit essentiële onderdeel van u bedrijfsnetwerk over zodat uw bedrijf zich volledig kan richten op haar kerntaken. 

Door CaaS te combineren met de andere diensten van Hallr kunnen wij u een alles-in-één oplossing bieden waarmee u zich kunt focussen op het behalen van uw eigen bedrijfsdoelen zonder afleidende nevenactiviteiten.

Wat doet HALLR?

Met CaaS richten wij ons op het leveren van netwerkconnectiviteit met de “buitenwereld” zoals dat voor uw bedrijf noodzakelijk is. Dit kan verschillende soorten verbindingen omvatten, zoals internettoegang, VPN’s (Virtual Private Networks), directe verbindingen tussen locaties en meer. Stabiliteit, betrouwbaarheid, uptime en bandbreedte zijn vier essentiële pijlers waaraan een goede verbinding moet voldoen. Deze vier pijlers worden dan ook continue gemonitord om ervoor te zorgen dat u als ondernemer de stabiliteit en betrouwbaarheid heeft die u nodig heeft. 

Afhankelijk van de importantie van een goede verbinding zal uiteraard redundantie meegenomen worden waarbij verder gekeken wordt dan alleen het laatste stukje verbinding naar u bedrijf toe. Redundantie op een verbinding begint bij de bron en u bedrijf is het eindstation, wij nemen de verbinding vanaf de bron mee om voor de hoogst mogelijke redundantie te kunnen zorgen.

Hallr kan terugvallen op jarenlange ervaring binnen de wereld van de Datacenters en de Internet Service Providers. Als onderdeel van de werkzaamheden vanuit het verleden hebben wij het ontstaan van de Datacenters en bijbehorende Broadband Providers van dichtbij mee kunnen maken en kennen daardoor de structuren behoorlijk goed. Deze ervaringen helpen bij het beoordelen van de betrouwbaarheid en daadwerkelijke fysieke verbindingen van de Providers om voor tot de best mogelijke oplossing te komen. 

HALLR & CaaS

Laat Hallr uw Connectiviteit organiseren en beheren zodat u kan en mag vertrouwen op een stabiele en betrouwbare verbinding met de “buitenwereld”. Hierdoor kunt u op ieder gewenst moment u klanten, relaties en personeelsleden bereiken en visa versa.
Worden er door u organisatie zwaardere eisen gesteld waardoor redundantie en/of noodscenario’s essentieel zijn dan bent u bij Hallr op de juiste plaats. Door onze ervaringen kunnen wij hier uitstekend in voorzien.

Wilt u meer weten en/of vrijblijvend eens hierover spreken neemt u dan gerust contact met ons op.

Scroll to Top