NETWORK AS A SERVICE

NaaS

Network as a Service

Verbonden zijn met de wereld, met uw klanten, met uw personeel en alle factoren die een invloed hebben op uw bedrijfsvoering is tegenwoordig essentieel om succesvol te kunnen ondernemen.  Met de Network as a Service “NaaS” neemt Hallr de volledige verantwoordelijkheid voor het beheer en de structuur van uw netwerk, zodat uw organisatie zich volledig kan concentreren op het behalen van haar eigen doelstellingen.

Door NaaS met WaaS te combineren kan Hallr u een alles-in-één oplossing bieden die uw netwerk en netwerkbeheer naar een hoger niveau tilt.

De NaaS van HALLR is uniek:

100% Ontzorgend

Onze specialisten zorgen voor een naadloze implementatie en continue monitoring van uw netwerkinfrastructuur. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over technische aspecten, Hallr laat uw netwerk soepel functioneren, 24/7!

100% Flexibel

Bereid uw organisatie voor op de toekomst met de flexibiliteit van NaaS. In een wereld waar niets voor eeuwig is en verandering de enige constante is, begrijpen wij dat uw wensen en eisen voortdurend evolueren.
NaaS evolueert met u mee!

100% Kosteninzicht

Het is tijd om afscheid te nemen van grote investeringen en te profiteren van een modern en veilig netwerk zonder de last van nieuwe investeringen (CAPEX).  Met NaaS van Hallr heeft u een transparante kostenstructuur die u in staat stelt om uw budget beter te beheren en voorspelbare uitgave te hebben.

Hardware  – NaaS

Bij Hallr geloven wij in samenwerking en het streven naar het allerbeste voor onze gewaardeerde klanten. Daarom werken we nauw samen met vooraanstaande leveranciers van netwerkcomponenten, om u de hoogste kwaliteit en service te kunnen bieden. 

Als het gaat om de infrastructuur voor NaaS, maken we graag gebruik van de productlijn van Extreme Networks. Deze strategische partner van Hallr biedt een complete reeks producten, inclusief geavanceerde tools en beheersstructuren, om een modern en veilig netwerk op te bouwen. Met de productlijn van Extreme Networks en onze expertise op het gebied van netwerkbeheer, creëren we een solide basis voor uw organisatie.

Wij werken graag samen met onze partners om u de best mogelijke oplossing te bieden. Maar als uw organisatie al een bestaande structuur gebruikt, willen we ervoor zorgen dat u daar optimaal van kunt blijven profiteren en zullen deze, zoveel als mogelijk is, integreren. De aanpak van Hallr is niet één maat voor allen, maar eerder een aanpak die past bij uw specifieke behoeften, de “Versterkende IT”.

Network as a Service

Financieel – NaaS

Met NaaS hoeft u zich geen zorgen te maken over investeringen in hardware, licenties, training en/of onderhoud. In plaats van grote kapitaalinvesteringen, bieden wij u een transparante en voorspelbare financiële structuur. U ontvangt een maandelijkse factuur op basis van werkelijk gebruik en hierdoor heeft uw organisatie alleen voorspelbare operationele kosten (OPEX) en geen kapitaaluitgaven (CAPEX).  Dit geeft u de vrijheid om uw budget beter te beheren, de kosten te voorspellen en financiële risico’s te verminderen. Wij zorgen voor de technologie en infrastructuur, terwijl u zich kunt concentreren op het laten groeien van uw bedrijf. 

Security – NaaS

De specialisten van Hallr hebben de deskundigheid om uw netwerk tegen zowel externe als interne bedreigingen te beschermen. De beveiliging van uw netwerk is niet een onderdeel van maar juist de absolute prioriteit! 
De geavanceerde oplossingen in de NaaS zorgen voor een gecentraliseerde implementatie en beheer van essentiële beveiligingsmaatregelen. Denk aan krachtige Virtual Private Networks (VPN), geavanceerde authenticatiemechanismen, Intrusion Detection/Prevention Systems (IDS/IPS) en geavanceerde encryptiemethoden. 
Kies voor de optimale veiligheid met NaaS van Hallr.

Flexibel / Schaalbaar – NaaS

NaaS is ontworpen om aan te passen aan uw veranderende omstandigheden. Of u nu uitbreidt, consolideert of verandert, wij staan klaar om deze veranderingen mogelijk te maken. Aanpassingen in het netwerk kunnen eenvoudig worden doorgevoerd, en eventuele wijzigingen in de kosten worden maandelijks aangepast, zonder boetes of veranderingen in de contractduur. 
Met NaaS heeft u de vrijheid om uw netwerk aan te passen aan uw organisatie en zo de nodige flexibiliteit te bieden om uw bedrijfsdoelen te ondersteunen.

 

Lifecycle – NaaS

De looptijd van NaaS is eindeloos door het ontbreken van een contractdatum. Omdat de technologie verandert en onderdelen verouderen biedt de NaaS de mogelijkheid om binnen de overeenkomst onderdelen te vervangen wanneer dat nodig is. Uw netwerk blijft altijd up-to-date en optimaal presteren. 
Vanaf de allereerste implementatie tot aan de benodigde upgrades, wij zorgen ervoor dat uw netwerk altijd in topconditie is zodat u zich kunt richten op de kerntaken. 

Continuïteit – NaaS

Met NaaS oplossing van Hallr bent u verzekerd van continuïteit in uw netwerkprestaties. Wij begrijpen het belang van een betrouwbaar en stabiel netwerk voor het succes van uw organisatie. Hierbij ligt onze focus op het waarborgen van ononderbroken connectiviteit en optimale prestaties. Met NaaS zorgen wij ervoor dat uw netwerk altijd operationeel is en dat eventuele problemen snel en efficiënt worden opgelost. We monitoren uw netwerk voortdurend om mogelijke knelpunten en potentiële bedreigingen tijdig te detecteren. 
Of het nu gaat om groei, verandering of externe omstandigheden, wij staan klaar om uw netwerk te ondersteunen en aan te passen. Met deze zekerheid kunt u zich concentreren op uw kernactiviteiten.

Hardware – NaaS

Met de NaaS oplossing van Hallr verzekert u zich van hoogwaardige hardware van onze partner Extreme Networks, welke perfect aansluit bij uw netwerkbehoeften. 
Wij begrijpen dat organisaties vaak al investeringen hebben gedaan in hun netwerkinfrastructuur en het niet altijd haalbaar of wenselijk is om alles vanaf nul op te bouwen. Hallr zal, waar mogelijk, dan ook de netwerkinfrastructuur integreren in de NaaS. 
Bestaande hardwarecomponenten worden bij (technische) veroudering meegenomen in het NaaS concept waardoor deze automatisch uitfaseren zonder kapitaalverlies.
Zo biedt NaaS op diverse fronten grote financiële voordelen voor uw organisatie zonder daarvoor aan flexibiliteit in te leveren.

HALLR & NaaS

Kies voor NaaS van Hallr en profiteer van een betrouwbaar, flexibel en kosteneffectief netwerkbeheer inclusief state-of-the-art hardware van Extreme Networks. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw organisatie kunnen ondersteunen bij het realiseren van een geavanceerd en toekomstbestendig netwerk waarbij uw volledige organisatie zich kan richten op het behalen van de ondernemersdoelstellingen. 

Combineer NaaS & WaaS

Hallr biedt de unieke mogelijkheid om NaaS (Network as a Service) te combineren met WaaS (Wi-Fi as a Service). Door deze krachtige combinatie in te zetten profiteert uw organisatie van een volledig geïntegreerde en hoogwaardige infrastructuur.

Door NaaS en WaaS te combineren krijgt u een geïntegreerde oplossing die zorgt voor optimale netwerkprestaties en connectiviteit. 
U kunt vertrouwen op een betrouwbaar en veilig netwerk dat schaalbaar is en meegroeit met uw behoeften. Bovendien bieden we continue monitoring en support om te zorgen dat uw netwerk altijd optimaal functioneert. 

De combinatie van NaaS en WaaS geeft u de garantie dat u netwerkinfrastructuur geruisloos de toekomst ingaat. De technische ontwikkelingen gaan steeds sneller en de verschuiving van bedraad naar draadloos is heden ten dage al volop aan de gang. Zonder vroegtijdige investeringen biedt Hallr uw organisatie de mogelijkheid om deze verschuivingen op de voet te volgen en zo te voldoen aan de nieuwste standaarden. 

Scroll to Top