WI-FI AS A SERVICE

WaaS

• Complete oplossing

• Geen investeringskosten

• Geen contractduur 

• Maximale flexibiliteit

Wi-Fi as a Service

Naast de bekende gebruikers als de Laptop, Telefoon en Tablet groeit het gebruik van het draadloos netwerk tegenwoordig zeer snel door verschillende nieuwe toepassingen zoals o.a. IoT-toepassingen.
Deze ontwikkelingen zorgen ervoor dat het belang van een stabiel, veilig en beheersbaar Wi-Fi-netwerk binnen een organisatie steeds belangrijker wordt. 
De WaaS van Hallr stelt u in staat deze ontwikkelingen niet alleen bij te houden maar ook nog eens ten volle te benutten tegen € 0,– investeringskosten.

De WaaS van HALLR is uniek:

 

100% Ontzorgend

Totaal geen omkijken meer naar het ontwerp, de installatie, het beheer en het onderhoud. Alles is geregeld in de WaaS. 

100% Flexibel

Veranderingen binnen de organisatie? Met de WaaS is dat geen probleem. De WaaS wijzigt eenvoudig met de organisatie mee zowel in de hardware als de service.

100% Kosteninzicht

Geen investeringen, maar alleen maandelijkse kosten die vooraf bekend zijn! Veranderingen wijzigen in de kosten mee zonder boete of extra looptijd. Met de WaaS geen verrassing.

Hardware en Tooling – WaaS

Hallr maakt gebruik van toonaangevende leveranciers in de markt.
Vóór de implementatie wordt eerst de situatie ter plaatse in kaart gebracht waarvoor Hallr vertrouwd op de techniek van Ekahau. 
Voor de benodigde hardware en software-platform vertrouwt Hallr op haar partner Extreme Networks.

Financieel – WaaS

Geen investeringskosten in hardware of scholing van eigen personeel dit neemt Hallr voor haar rekening. Alleen maandelijkse kosten voor de diensten en apparatuur die werkelijk gebruikt worden door uw organisatie. 
Flexibel in benodigde capaciteit en de kosten veranderen mee met de behoefte van uw organisatie.
In financiële termen: uw organisatie heeft alleen voorspelbare OPEX kosten en geen CAPEX kosten.

Security – WaaS

Profiteer van de expertise en ervaring van Hallr en maak uw
Wi-Fi netwerk veiliger en robuuster voor de toekomst. 
De expertise en ervaring van Hallr biedt de WaaS de zekerheid te beschikken over een up-to-date beveiliging door gebruik te maken van geavanceerde beveiligingsfuncties zoals: intrusion detection en prevention, installatie van geavanceerde firewalls en authenticatie en encryptie. Alles altijd afgestemd op uw specifieke organisatie zodat deze versterkend werkt.
Hallr conformeert zich aan de geldende regelgeving en zorgt ervoor dat de WaaS omgeving compliant is aan de gestelde eisen.
Als basis van dit alles dient een gedegen monitoring van de WaaS waarbij rapportage standaard gewaarborgd is.

Flexibel/Schaalbaar – WaaS

Eenvoudig op- of afschalen op basis van uw behoefte en de ontwikkeling van uw bedrijf. Of dat nu gaat om een hardwarecomponent zoals bijvoorbeeld een Access Point, of een aanpassing in de netwerkconfiguratie, het kan eenvoudig in de Waas die Hallr u biedt. 
Het centrale beheerplatform zorgt ervoor dat gewenste wijzigingen in de netwerkconfiguratie, in de meeste gevallen, nog dezelfde dag doorgevoerd kunnen worden. Het afschalen van een hardwarecomponent is ook dezelfde dag geregeld. Het toevoegen van een hardwarecomponent zal iets langer nodig hebben maar daar streeft Hallr ook naar een korte levertijd.

Lifecycle- WaaS

De start van een WaaS opdracht is altijd een uitgebreide Site-Survey door de experts van Hallr. De uitkomsten van de Site-Survey zijn de basis waarop het ontwerp voor uw WaaS wordt gemaakt. Dit ontwerp bestaat uit een aantal componenten, waaronder:
Netwerk layout – beschrijving benodigde apparatuur, de onderlinge koppeling en de informatiestructuur
Signaal en Dekking – bepalend voor de plaatsing van de benodigde apparatuur
Prestatieoptimalisatie –  Quality of Service (QoS) toepassen zodat het verkeer de juiste prioriteiten toegewezen krijgt.
Gebruikersanalyse – wie heeft wat, wanneer nodig. En wat is hiervoor echt nodig.
Een afloop kent de WaaS niet, noch in de vorm van een einddatum in het contract, noch in de vorm van veroudering van de apparatuur. Apparatuur welke aan vervanging toe is kan binnen de WaaS gewisseld worden.

Continuïteit – WaaS

Met de Wi-Fi as a Service oplossing van Hallr haalt u continuïteit in uw Connectivity in huis voor uw organisatie.
Dit bereiken wij als Hallr voor u door niet alleen bij de eerste Site-Survey een analyse te maken maar juist continue uw Connectivity en netwerk te monitoren en te testen. Zijn er veranderende omstandigheden van welke aard dan ook, dan nemen wij deze mee in de continue-analyse welke wijzigingen ter verbetering tot gevolg kunnen hebben. Zelfs als dat verandering van hardware tot gevolg heeft.

Hardware – WaaS

In principe gebruikt Hallr de hardware van haar partner Extreme Networks voor de WaaS installatie. Extreme Networks levert een complete lijn van Access Points, Switches en Beheertooling om een professioneel Wi-Fi platform op te bouwen welk ook aansluit bij de rest van de infrastructuur van uw organisatie, zowel indoor als outdoor.
Blijkt uit de controle dat de setup van de hardware niet meer voldoet, om welke reden dan ook. Dan biedt de WaaS++ de mogelijkheid om hardware te wisselen om de continuïteit te waarborgen.
Beschikt u reeds over een bestaand netwerk wat nog zeker niet end-of-life is zullen wij zeker kijken naar de mogelijkheden om deze in de WaaS te intergreren.

HALLR & WaaS

Bovenop de bekende voordelen van een ‘.. as a Service’ dienst biedt Hallr u net wat extra’s namelijk 100% flexibiliteit!

Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden welke Wi-Fi as a Service ook uw organisatie kan bieden. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. De experts van Hallr nemen graag bij u aan tafel plaats om de mogelijkheden te bespreken.

Combineer WaaS & NaaS

Hallr biedt de unieke mogelijkheid om WaaS (Wi-Fi as a Service) te combineren met NaaS (Network as a Service). Door deze krachtige combinatie in te zetten profiteert uw organisatie van een volledig geïntegreerde en hoogwaardige infrastructuur.

Door WaaS en NaaS te combineren krijgt u een geïntegreerde oplossing die zorgt voor optimale netwerkprestaties en connectiviteit. 
U kunt vertrouwen op een betrouwbaar en veilig netwerk dat schaalbaar is en meegroeit met uw behoeften. Bovendien bieden we continue monitoring en support om te zorgen dat uw netwerk altijd optimaal functioneert. 

De combinatie van WaaS en NaaS geeft u de garantie dat u netwerkinfrastructuur geruisloos de toekomst ingaat. De technische ontwikkelingen gaan steeds sneller en de verschuiving van bedraad naar draadloos is heden ten dage al volop aan de gang. Zonder vroegtijdige investeringen biedt Hallr uw organisatie de mogelijkheid om deze verschuivingen op de voet te volgen en zo te voldoen aan de nieuwste standaarden. 

Scroll to Top