A leader in cloud networking

Extreme Networks is een wereldwijde leverancier van end-to-end, cloud gedreven netwerkoplossingen en top-rated diensten. Hiermee creëert Extreme Networks moeiteloze netwerkervaringen die ons allen in staat stellen vooruitgang te boeken. Extreme verlegt de grenzen van technologie, door gebruik te maken van ML, AI, analytics en automatisering. Meer dan 50.000 klanten wereldwijd vertrouwen op Extreme’s end-to-end, cloud-gedreven netwerkoplossingen en vertrouwen op hun top-rated diensten en ondersteuning.

HALLR: ervaringen met Extreme Networks

Geschiedenis

Als gebruikers van het productportfolio van Brocade hebben wij de cyclus van overnames gevolgd. Door middel van diverse acquisities is Brocade uiteindelijk overgenomen door Extreme Networks waarbij Extreme Networks de productlijn van Brocade altijd is blijven ondersteunen.

Huidig

Onderhouden een nieuwe vorm van een contract waarbij de flexibiliteit van de supportkosten gegarandeerd zijn. Hiermee wordt voorkomen dat contracten voor langere periode afgesloten worden voor apparatuur welke niet meer actief is. Dit komt de kostenbeheersbaarheid en flexibiliteit sterk ten goede wat een positieve invloed heeft op het bedrijfsresultaat.

Toekomst

Als partner van Extreme Networks zijn wij voortdurend bezig om, in nauwe samenwerking met Extreme Networks, de producten en diensten van Extreme Networks te verbeteren aan de hand van de ervaringen in het veld. Dit resulteert in een nog betere afstemming van de geleverde producten en diensten op de wensen van de gebruikers. 
Goede voorbeelden hiervan zijn de Cloud IQ oplossing, maar ook de actieve ondersteuning van WaaS en NaaS contractvormen.

Nieuwsgierig

Of u nu een IT-professional bent die op zoek is naar een end-to-end, cloud gedreven netwerkoplossing, of een bedrijfseigenaar die de kosten wil verlagen en de prestaties wil verbeteren, bij ons vindt u de informatie die u nodig heeft. Ontdek hoe u met behulp van het productportfolio van Extreme Networks en de kennis van Hallr uw infrastructuur en beheer gestructureerd krijgt. Onze oplossing is niet alleen ideaal voor nieuwe installaties, maar ook voor het vervangen van bestaande installaties waarbij investeringskosten een belangrijk aspect zijn. Het portfolio van Extreme Networks is uitermate geschikt om in te zetten voor … as a Service diensten omdat Extreme Networks in de kracht van deze Service gelooft.
Bereik maximale efficiëntie en flexibiliteit met Extreme Networks, terwijl u kosten bespaart en de prestaties van uw IT-infrastructuur verbetert. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Scroll to Top